Free Shipping On Orders Over 90€ 

Discover Our New Collection! Shop Now

As Bobux is in receivership, any purchases made will be delivered but we are experiencing delays. Learn more.

Life With Bobux
hello!

or

Stay here

BOBUX STAAT GEKEND VOOR UITSTEKEND DESIGN, THUIS EN OVERAL TER WERELD

We zijn een beetje in hoera-stemming op kantoor deze week; we hebben al champagne gedronken en iedereen loopt rond met een enorme smile. Het is een raadsel dat er überhaupt gewerkt is!

We konden niet wachten om onze feeststemming met je te delen. Waarom we zo ongelooflijk blij zijn de laatste tijd? Al de derde keer dit jaar, heeft Bobux een zeer gegeerde prijs in de wacht gesleept.

Deze week is een mooie afsluiter van een geweldig jaar voor Bobux, we hebben namelijk gehoord dat we een 'Highly Commended ' (Sterk Aanbevolen) award hebben gewonnen in de categorie Beste Schoenenmerk van de UK Junior Design Awards 2015.

Deze onderscheiding volgt op onze geweldige overwinning op internationaal gebied van de 2015 Red Dot Awards, en onze Zilveren Medaille bij de 2015 Best Design Awards hier in Nieuw Zeeland. Het wordt ons allemaal een beetje te veel, dus citeren we even Homer Simpson om te laten zien hoe blij we zijn: WOO HOO!

JUNIOR DESIGN AWARDS 2015

We hebben deze week gehoord dat Bobux een Highly Commended award heeft gewonnen in de categorie Beste Schoenenmerk van de Junior Design Awards 2015

Dit is het tweede jaar op rij dat we deze prijs winnen, en al onze mensen verdienen een pluim voor het goede werk dat ze constant leveren zodat alweer als beste uit de bus is gekomen.

De 2015 BEST AWARDS

Deze maand mochten we ook de Zilveren Medaille van de 2015 Best Design Awards for New Zealand’s Best Product Design: ConsumentDe Best Design Awards worden uitgereikt sinds 1988 op initiatief van het Designers Institute van Nieuw Zeeland. Verschillende designgebieden worden er gehuldigd, zoals grafisch, ruimtelijk, product en interactief.

En blijkbaar had onze Blaze schoen die op het punt staat gelanceerd te worden, iets wat de jury wel aantrekkelijk vond. Het is eigenlijk zo klaar als een klontje; bij onze inschrijving voor deze wedstrijd wisten we gewoon dat ons product het goed zou doen. De slijtvastheid en het innovatieve ontwerp van de zool zijn gewoon gemaakt voor actieve peuters, terwijl het chique design zelf zeer gewaardeerd wordt door trendy mama's en papa's.

We zijn ook erg trots op onze dierenzooltjes, speciaal ontworpen om peuters en kleuters het verschil tussen rechts en links te leren als ze 's ochtends hun schoenen moeten aandoen. Dus zijn we extra blij dat zo'n vooraanstaande instelling ons harde werk ook weet te waarderen.

Bobux Blaze zilveren medaille bij de Best Design Awards

De Blaze is beschikbaar vanaf februari 2016, dus jullie hoeven er niet lang meer op te wachten mensen! !

RED DOT AWARD 2015

De kers op de Bobux-taart dit jaar was toch wel de Red Dot Award for Product Design – helemaal uit Duitsland! Red Dot is niet alleen de grootste, maar ook de meest veelomvattende designprijs die er in de wereld te winnen valt!

Inderdaad, dames en heren, de reputatie van Bobux op het gebied van kwaliteitsvol design heeft zich over de hele wereld verspreid (maar jullie als trouwe klanten wisten natuurlijk al jaren hoe geweldig we waren, schatten die jullie zijn).

Deze keer was het onze Bobux XPLORER die de show stal - de enige schoen die een prijs won in de category Kinderen en Baby's!

Mensen die ons al een tijdje volgen, kennen natuurlijk ons X-gamma. De XPLORER is ontworpen om kinderen te helpen bij het leren stappen. Het zachte, onbeperkte gevoel van blootvoets lopen wordt nagebootst, en de schoenen zien er zo cool uit dat zowel ouders als kinderen er gek op zijn. Bobux XPLORER schoen winnaar van de Red Dot Design award

Bobux XPLORER shoe winner of red dot design award

Dit was het commentaar van de jury over de innovatieve, soepele zool van de XPLORER;

“De succesvolle symbiose tussen een zacht, eerste schoentje en een stevige stapschoen valt extra op door het bijzondere ontwerp van de zool.”

Dat klinkt allemaal nogal technisch, maar laat ons gewoon zeggen dat ze onder de indruk waren. Dus applaus voor onze ontwerpers die zo had gewerkt hebben om dit evenwicht te vinden. De Red Dot Awards zijn zeer gegeerd, met meer dan 15,000 inzendingen verspreid over 21 categoriën ieder jaar, dus we hebben het echt wel supergoed gedaan.

We zijn zo blij met onze overwinningen dat we graag het glas willen heffen om het groeiende succes van Bobux te vieren, zowel hier thuis als internationaal. En als jij ook in de prijzen wil vallen, neem dan eens een kijkje bij onze verschillende gamma's. .